Verhuur van luxe villa's op kleinschalige villaparken op Texel.

 

Luxe, comfort en wellness midden in de prachtige natuur van Texel. Met villapark Bleekerscoogh, villapark Het Buitenhof, villapark Waddenstaete en villapark De Witte Hoek bieden wij u vier kleine, bijzondere villaparken op Texelse toplocaties. De parken liggen midden in de natuur en zijn omgeven door karakteristiek landschap met strand en zee binnen handbereik. U beleeft er een heerlijke, relaxte Texel vakantie!

De zespersoons villa's op Bleekerscoogh, Het Buitenhof en De Witte Hoek zijn door de familie Zoetelief luxe en comfortabel ingericht. Elk villapark Texel heeft een eigen sfeer. Alle villa's hebben dezelfde indeling en oppervlakte. Ze zijn voorzien van drie slaapkamers en twee badkamers. Een slaapkamer en badkamer bevinden zich op de begane grond. Mocht het een dagje minder mooi weer zijn, geen probleem. U kunt in onze villa's heerlijk relaxen en de tweepersoons stoomcabine, lekker bubbelen in de whirlpool en bijbruinen onder de zonnebank.

Ook de vier-, vijf-, zes-, en achtpersoons villa's op Waddenstaete zijn luxe en comfortabel. Elke villa heeft de zelfde oppervlakte, maar wel een eigen sfeer. Het aantal slaapkamers verschilt. Er zijn villa's met twee, drie en vier slaapkamers. Ook in deze villa's is aan wellness gedacht. U beschikt er over eenn badkamer met sauna en whirlpool. Sommige villaás hebben een slaapkamer en een wasgelegenheid of douche op de begane grond.

In alle villa's bij Villa Verhuur Texel kunt u uitgebreid koken in de compleet ingerichte keuken met oven en vaatwasser. Na het diner kunt u gezellig televisie kijken, een DVD opzetten, gebruikmaken van het wireless internet, of in stilte genieten van het vuur in de open haard. 's Morgens bezorgen wij de krant, die u tijdens het ontbijt op het terras kunt lezen. Das is pas een Texel vakantie! Ook aan de kleine kinderen is gedacht. Zij vermaken zich prima op het kleine speeltoestel, met de vele schelpen, of in de zandbak buiten. Vanzelfsprekend is er een kinderbed en kinderstoel in de villa aanwezig. Wult u af en toe een wasje doen? Een wasmachine, droger, strijkplank en stijkbout zijn aanwezig.

Ervaar de immense rust en privacy van onze villaparken op Texel. En geniet met volle teugen van het uitzicht over het prachtige Texelse bos- en heidelandschap. Al onze parken liggen centraal op het eiland. U bent in no time in het bos, bij de zee of in het dorp. Tennisbanen, paardrijmogelijkheden, golfbaan, zwemparadijs, uitgestrekte wandel- en fietspaden en Ecomare liggen in de nabije omgeving.